Healing

Healing har funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing betyder "läkning" och innebär att Du gör dig av med blockeringar som skapar oönskade reaktioner i kropp och själ. Healingenergin återställer balansen i sinne, kropp och själ. En överföring av positiv energi sker. Genom andlig healing får Du del av universums helande kraft.

 

 Andlig healing

Det finns många olika metoder och många olika sätt att ge healing. Den healingmetod jag använder kallas för andlig healing. Som andlig healer fungerar jag som en neutral kanal för healingenergin. Jag är ett redskap som andevärlden använder för att förmedla den energin som just Du behöver.   

När Du kommer till mig för en healingbehandling får Du ligga skönt på en brits och bara slappna av. När jag healar håller jag mina händer en bit ifrån Dig, i Dina energifält. Ingen fysisk kroppskontakt förekommer under behandlingen. När kroppen och vårt logiska tänkande är i djup vila fungerar healing mer effektivt och vi upplever en energikick.   

Alla upplever en healingbehandling olika, samma person kan dessutom uppleva behandlingen olika från gång till gång. Jag behöver inte veta något om Dig innan behandlingen - healingenergin gå dit den bäst behövs för Dig just nu. Healing arbetar inte bara med symptomen, utan även med orsaken till att de uppstått.

Många upplever värme eller kyla under en behandling, det kan pirra och sticka eller Du kan se färger och ljus. Känslor kan välla upp, både glädje och sorg. En del märker inte av healingen på något speciellt sätt, men de flesta blir avslappnade och känner ett lugn i kropp och själ, en del till och med somnar. Alla upplevelser är unika och alltid för Ditt högsta bästa.

Efter en healingbehandling känner man sig oftast lugn och mer energifylld. En andlig healing är som en utrensning och sätter fart på flödena i kroppen. Drick gärna några extra glas vatten efter en behandling. Det blir en nystart för kropp och själ! 

 

Healing på distans

Om Du inte kan komma till mig är distanshealing ett bra alternativ. Vi kommer överens om en tid när healingen ska ske och jag tonar in på Dig och ger Dig healing på samma sätt som om Du hade varit här.  Vi har telefonkontakt före behandlingen och även efter, för att stämma av hur Du upplevt healingbehandlingen och om Du har några frågor. 

Healingenergin stärks med avstånd - därför fungerar distanshealing utmärkt.

 

Healing ersätter inte traditionell sjukvård - men är ett utmärkt komplement!